Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Electrod

Despre noi/Servicii/ Certificări

Nou! Oferim serviciu de frezare in 3 axe!

Frezarea CNC cu 3 axe (x2100,y4200 si z200mm). este una dintre cele mai utilizate tehnici pentru realizarea pieselor mecanice din material plastic tip placa produse doar de fabrica noastra . Frezarea în 3 axe este un proces relativ simplu, folosind unelte de prelucrare precum mașina de frezat, care permite prelucrarea materialului pe 3 axe, foarte potrivit pentru piese cu un design simplu și nu necesită prelucrare pe mai multe suprafețe. Pentru aceste piese simple, vom folosi procesarea de frezare CNC pe 3 axe, deoarece este rapidă și rentabilă. Serviciile noastre de frezare de precizie vă oferă avantaje de cost care vă ajută să mențineți un avantaj competitiv fără a sacrifica calitatea produselor . Echipa de servicii pentru clienți este pregătită să răspundă rapid fiecărei cerințe.

Calitatea produselor este asigurată de personalul calificat și de către tehnologiile de ultimă generație de care dispunem.

Total Mihoc este primul și singurul producător de Plăci Semifabricate din Polimeri si Electrod din Polimer pentru sudat din România. Firma s-a fondat în anul 1994, având un capital integral românesc. Încă din primii ani de activitate ne-am remarcat pe piață prin Calitate, Promptitudine, Seriozitate, Flexibilitate și Sustenabilitate, aceștia fiind vectorii definitorii care descriu fiecare produs conceput de noi.

 

Principalul obiectiv de activitate îl reprezintă producția de Plăci de polietilenă de înaltă densitate (HDPE), Plăci de polietilenă de joasă densitate (LDPE), plăci de polipropilenă (PP), plăci din Acrilonitril butadienă stiren (ABS) , Electrod de sudat din polietilenă de înaltă densitate(HDPE), Electrod de sudat din polietilenă de joasa densitate (LDPE), Electrod de sudat din Polipropilenă (PP) si Electrod de sudat din Acrilonitril butadienă stiren (ABS). Producem plăci HDPE in combinații de culori standarde si culori nestandarde la solicitarea clienților noștri.

Punctul incipient al istoriei noastre in direcția fabricării si furnizării de mase plastice poate fi trasat incă din anii ‘90, perioada in care ne-am specializat si perfectat modul de prelucrare a maselor plastice prin suflare, injecție si extrudare. Ca scop primar, compania se axează pe consolidarea experienței de 30 de ani în domeniu a fondatorilor noștri și în livrarea celei mai optime soluții pentru clienți.

În anul 2021 TOTAL MIHOC achiziționează tehnologia de fabricare a Plăcilor polimerice cu grosimi de până la 30mm si o linie de fabricare de Electrod polimeric de sudat, fapt ce ne clasează primii promotori pe piața de desfășurare din România. TOTAL MIHOC își are locația de bază în Tămășeni, județul Neamț, ce ne poziționează convenabil în centrul Moldovei, permițându-ne astfel să acoperim o arie largă a pieței atât in România, cât și în restul Europei. Datorită tehnologiilor avansate si complet automatizate, cu control de fabricație înalt, laborator propriu de testare si de evaluare a materialelor plastice, echipă specializată cu experiența vasta, SC TOTAL MIHOC PROD SRL asigură oferirea produselor de calitate și de condiții de parteneriat și colaborare avantajoase, garantând mereu considerație in favoarea necesităților și așteptărilor partenerilor noștrii.

Catre site placaplastic.ro

Pentru informații sau oferte legate de plăci HDPE, plăci PP, plăci cu trei straturi, electrozi și rezervoare, vă rugăm să ne contactați la office@totalmihoc.ro sau 0786083473. Vă răspundem cât mai curând posibil.

Cookie-uri
You don't have permission to register