Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Rezervoare

Producator rezervoare, bazine, camine de vizitare si alte tipuri de constructii privind alimentarea cu apa si canalizare

Ce putem produce din placile de polietilena si polipropilena?

Putem produce conform specificatiilor dumneavostra toate tipurile de rezervoare, bazine, camine de vizitare si alte tipuri de constructii privind alimentarea cu apa si canalizare.

Putem realiza recipienti in functie de lichidul stocat cu diferite forme conform documentatiei furnizate de beneficiari. Recipientii realizati pot fi de suprafata sau subterane cu o rezistenta chimica si mecanica ridicata, pot fi instalate usor fata de cele clasice din beton sau metal.

Avantajul acestor tipuri de rezervoare din polietilena si polipropilena sunt greutate redusa , curatare usoara si eficienta, rezistenta la impact, cost redus, mentenata minimala, usor de transportat, durata de viata lunga, nu permite trecerea luminii, au suprafete netede, termen de executie rapid si au un grad ridicat de siguranta si protectie impotriva coroziunii.

Catre site placaplastic.ro

Pentru informații sau oferte legate de plăci HDPE, plăci PP, plăci cu trei straturi, electrozi și rezervoare, vă rugăm să ne contactați la office@totalmihoc.ro sau 0786083473. Vă răspundem cât mai curând posibil.

Cookie-uri
You don't have permission to register