Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Electrod

Electrod

⌀ 4mm
Produse
Placi HDPE
Placi PP
Placi cu trei straturi
Electrod
Rezervoare

ELECTROD SUDURA TIP PP / PE

Sudarea placilor din polipropilena si polietilena se realizeaza cu ajutorul electrodului de sudura care are rolul de sudare (lipire) , care se efectueaza in ateliere specializate pentru constructia de bazine , rezervoare si alte tipuri de recipiente.

Sudura cu electrod se poate executa manual cu adaos de material sau sudarea la cald a placilor din material plastic folosind echipamente specializate in acest domeniu( suflanta sau extrudere).

Pentru a executa o sudura corecta trebuie ca suprafetele care urmeaza sa fie sudate sa fie cutarate iar in functie de grosime se face si sanfrenarea placilor pentru ca sa permita electrodului din plastic sa adere in profunzimea sparturii formand o masa omogena in timpul sudurii placilor.

Temperatura de lucru pentru sudura este foarte importanta in functie de materialele plastice care urmeaza sa fie sudate.

Electrodul de sudura are diametre cuprinse intre 3 si 7mm cu diferite culori.

Catre site placaplastic.ro

Pentru informații sau oferte legate de plăci HDPE, plăci PP, plăci cu trei straturi, electrozi și rezervoare, vă rugăm să ne contactați la office@totalmihoc.ro sau 0786083473. Vă răspundem cât mai curând posibil.

Cookie-uri
You don't have permission to register